Ir al contenido principal

FLORANIE || byter namn till 1753 SKINCARE

FLORANIE BLIR 1753 SKINCARE - 1753 SKINCARE
För några månader sedan så fick vi ett brev från en enorm hudvårdsgigants jurister. De menade på att vårt varumärkesnamn var allt för likt ett av namnen på deras Italienska företag.

Efter att ha kontaktat en svensk jurist för att fråga om de hade belägg för sitt anklagande så fick vi svaret att "de har ingenting att komma med men ni kommer inte ha varken tid eller pengar att gå emot dem i rätten".

Detta enorma företag tycker helt enkelt inte om vårt budskap och vill därför stoppa oss. Detta ser vi som ett väldigt gott tecken på att vi håller på att lyckas med vår vision. Att förändra och förbättra hudvårdsindustrin i grunden.

Nästa steg var att byta företagsnamn. Frågan var då vad vi skulle kunna heta. När vi började läsa om Cannabisens historia så ramlade vi över namnet på en av våra mest kända svenskar någonsin - Carl Von Linné. 

Carl Von Linné var personen som namngav Cannabis Sativa i sitt stora botaniska uppslagsverk. Detta skedde år 1753.

Namnet 1753 SKINCARE är en hyllning till både Carl Von Linné och den växt som utgör grunden i allt det vi gör - Cannabis Sativa.

Förutom namnbytet så har vi även uppgraderat våra förpackningar (se ovanstående bild). För att fira namnbytet så ger vi nu 25% rabatt på I LOVE Facial Oil.

Kampanjpriset är 636 kr (ordinarie pris är 849 kr). Ange koden Anna i kassan för att ta del av rabatten. 

Det officiella datumet för nya varumärkesnamnet är den 1 september.

Innehållet i produkterna är givetvis detsamma som innan. En magisk kombination av CBD, CBG och MCT-olja.

Vi hoppas att du gillar vårt nya koncept.

Tack för att du följer oss!

Med vänlig hälsning, 
Christopher Genberg
Grundare - 1753 Skincare

Comentarios

Sea el primero en comentar.
Todos los comentarios se moderan antes de ser publicados.

Su cesta de la compra

Gracias por ponerse en contacto con nosotros. En breve nos pondremos en contacto con usted. Gracias por suscribirse Gracias. Le avisaremos cuando esté disponible. Ya se ha añadido el número máximo de artículos Sólo queda un artículo por añadir a la cesta. Sólo quedan [number_items] artículos para añadir a la cesta de la compra.